Kroghsgaardvej 8, 9220 Aalborg Øst

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsboligen er beliggende i charmerende Øster Uttrup tæt ved legeplads, skole, indkøb (REMA 1000), offentlig transport, Aalborg Universitet og det kommende supersygehus. Boligen er i 1 plan og er fra 2007.

Med udgang fra stuen er der en hyggelig sydvestvendt terrasse samt dejlig have. På indgangssiden af huset er der lille terrasse, hvor kan man nyde morgen-/ middagssol.

Fra lys entré og gang med flot klinkegulv er der adgang til godt børneværelse, flot og lyst badeværelse med bruseniché samt stort soveværelse med masser af skabsplads.
Fra gang adgang til stor lys stue med godt lysindfald, og fra stuen udgang til dejlig terrasse og have.
Stuen er iåben forbindelse med skønt kvalitets køkken/alrum med masser af skabsplads og god plads til spisebord.
Fra stuen er der adgang til et godt børneværelse.
Fra køkken adgang til godt bryggers med bordplads og masser af skabsplads, teknikrum samt loftslem med stige, hvilket gør opbevaring nemt. Desuden bryggersdør med udgang til haven.
De installerede hårde hvidevarer (excl. tørretumbler og vaskemaskine) medfølger alle med i andelen.
Overalt i boligen er der flotte trægulve, gulvvarme og fuldmurede vægge, og boligen er opført med de bedste materialer og inventar.
Der har aldrig været røget i boligen.
Der er tilhørende carport med til boligen samt godt redskabsrum på 6 kvm. med strøm og ekstra skur til haveredskaber mv.
God, velfungerende og veldrevet andelsboligforening med sundøkonomi og folk i alle aldre, og med gode parkeringsmuligheder

En spændende og flot andelsbolig med bedste beliggenhed og med masser af muligheder for dem, som ønsker en nem og overskuelig bolig omgivet af den skønne natur omkring gadekæret, søen og det hyggelige landsby miljø og man er stadigvæk tæt på Aalborg og mange af dagligdagens fornødenheder.

Ring for fremvisning i dag på tlf. 6115 1513!