Lundsgårdsgade 7, 9000 Aalborg

SOLGT PÅ 14 DAGE TIL PRISEN - LIGNENDE HUS SØGES TIL FLERE KØBERE SOM GIK FORGÆVES

Villa har egen garage samt indkørsel og villa har et boligareal på 125 kvm. samt udestue på 16 kvm. og med flg. indretning: Entre, gang med linoliumgulv, Stor lys og rummelig spisestue (evt. lave til værelse) og med skydedøre åbent til dejlig opholdsstue med hyggelig pejs. Lyst køkken med spiseplads og depotrum samt udgang til dejlig udestue med skøn udsigt over haven og byen, lyst badeværelse med badekar. Dejlig og stort soveværelse med skabe samt godt børneværelse. Fra gangen er der trappe til kælder som består af flg. indretning: 2 gildesals rum velegnet til at holde konfirmationen eller den runde fødselsdag, toilet og bad med bruseniché, køkken, disp. rum, vaskerum, entre med egen indgang, gang.
Fra udestuen er der trappenedgang til en dejlig terrasse og skøn have med skøn udsigt og med flotte træer, hække, buske og bede, og her er der plads til børnene kan boltre sig i den store have, men mor og far nyder et dejligt glas vin på terrassen.

Til boligen hører der god garage og under udestuen er der et stort redskabsrum.

Huset ligger centralt i forhold til hverdagens aktiviteter, tæt på skole, indkøbsmuligheder, Aalborg centrum, Gigantium, motorvejen samt det nye supersygehus.

En attraktiv og spændende bolig med masser af muligheder og med attrativ beliggenhed i forhold til alle hverdagens aktiviteter og perfekt til førstegangskøberen!

Vejgaard er en populær og attraktiv bydel i Aalborg, og ligger med kort afstand til Aalborg centrum, havnefront, Aalborg Universitet og det nye supersygehus. Gennem Vejgaard passerer der mange bybusser mellem Aalborg Centrum og Aalborg Universitet. Der er masser af supermarkeder samt tæt til mange specialbutikker og Vejgaard Torv, Vejgaard Bibliotek, Vejgaard Boldklub (VB) som er bydelens fodboldklub. Endvidere gåafstand til grønne og rekreative områder, legeplads, Golfparken, som er en golfbane med 6 huller med gratis adgang.