Roden 36, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus fra 2003. Andelsrækkehuset er på 116 kvm. med loft til kip på 1. salen. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig have med flot udsigt til det skønne Lundby Bakker. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende carport og egen parkeringsplads lige ved døren. Andelen er centralt beliggende i Gistrup i rolig omgivelser og i kort afstand til eksempelvis sportsplads, skole, indkøb mv.

Andelsbolig indeholder: Entre og fordelingsgang ind til godt børneværelse med skabe, flot bryggers med bord og håndvask og plads til tørretumbler og vaskemaskine samt skabe, lyst gæstetoilet. Derudover dejligt køkken/alrum med skøn spiseplads og udgang til sydvendt terrasse og have, samt trappeopgang til 1. salen.

1. sal med loft til kip indeholder: Rummeligt soveværelse med skabe, og tilhørende walkin garderobe rum, dejligt og lyst badeværelse med glasbruseniche og skabe, skøn og lys stue med udgang til sydvendt altan med flot udsigt til Lundby Bakker, og den skønne natur. og med et rigtig fint lysindfald. Overalt i boligen er der flotte stuklofter.

Endvidere god carport med integreret udhus, samt egen parkeringsplads lige ved døren, og en overkommelig og hyggelig terrasse i ugenerte omgivelser. Derudover brugsret til fælles grønne områder, legeplads og fælleshus, parkeringspladser.

En velfungerende og god andelsboligforening med godøkonomi.

En spændende og særdeles velholdt andelsbolig!

Ring for fremvisning i dag på tlf. 61151513

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads mv.. Beliggenheden i nærheden af Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane med mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne.