Hasselvej 14, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL FLERE VENTENDE KØBERE SOM GIK FORGÆVES!

Attraktiv beliggende villa i et af de mest attraktive kvarterer i Gistrup og med kort afstand til Lundby Bakker.

Med en super placering for enden af blind vej i et af Gistrups mest attraktive kvarterer udbydes denne villa til salg

Ejendommen er på 169 kvm bolig. Derudover er der en 40 kvm. garage.

Ejendommen er indrettet med: entré, gang, ældre gæstetoilet, fordelingsgang, 3 gode børneværelser med skabe, stort soveværelse med skabe, stort badeværelse med brucheniché, ældre køkken i tæt forbindelse med spise stue samt opholdsstue med udgang til husets terrasse. Bryggers/baggang med vaskearrangement, 29 kvm garage. Dejlig lukket og ugenert have.

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter og Ørnehøj Golfbane. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker . Beliggenheden ved Lundby Bakker som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Kom og oplev en spændende villa med central og attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder.

Ejendommen sælges til nedrivning, og derfor udarbejdes der ikke tilstandsrapport, elrapport og energimærke på ejendommen.