Hadsundvej 86A, ST. TH., 9000 Aalborg

SOLGT PÅ 3 DAGE TIL PRISEN - LIGNENDE LEJLIGHED SØGES TIL FLERE KØBERE!

4 værelses stuelejlighed med attraktiv beliggenhed centralt i Vejgaard og perfekt for førstegangskøberen, familien eller forældrekøb til den studerende.
Velkommen indenfor på Hadsundvej 86A, st. th.: lys entré og gang, lyst og pænt toilet med klinker på væg og gulv, separat badeværelse med klinker på væg og gulv samt bruser (mulighed for at ligge begge sammen til 1 badeværelse), 3 gode værelser, heraf stort soveværelse masser af skabsplads, pænt køkken med hyggelig spiseplads, dejlig, hyggelig og lys stue med godt lysindfald.

Tilhørende kælderrum på 5 kvm. cykelkælder, vaskekælder og gode parkeringsmuligheder i baggården.

En god og velfungerende ejerforening med folk i alle aldre.

En spændende lejlighed med særdeles attraktiv beliggenhed!

Ring for fremvisning på tlf. 61151513

Vejgaard er en bydel i Aalborg. Bydelen ligger med kort afstand til Aalborg centrum, havnefront, Aalborg Universitet og det nye supersygehus. Gennem Vejgaard passerer der mange bybusser mellem Aalborg Centrum og Aalborg Universitet. Bydelen bebos af mange studerende. Der er masser af supermarkeder, Netto ligger lige overfor, tæt til mange specialbutikker og Vejgaard Torv, Vejgaard Bibliotek, Vejgaard Boldklub (VB) som er bydelens fodboldklub. Endvidere gåafstand til grønne og rekreative områder, legeplads, Golfparken, som er en golfbane med 6 huller med gratis adgang.