Roden 30, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus fra 2003 til salg. Andelsrækkehuset er på 136 kvm. med loft til kip på 1. salen. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig have med flot udsigt til det skønne Lundby Bakker. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende carport og egen parkeringsplads lige ved døren. Andelen er centralt beliggende i Gistrup i rolig omgivelser og i kort afstand til eksempelvis sportsplads, skole, indkøb mv.

Andelsbolig indeholder: entre og fordelingsgang med adgang til 2 gode børneværelser, flot bryggers med bord, håndvask, skabe og plads til tørretumbler og vaskemaskine, samt flot gæstetoilet. Derudover dejligt og lyst køkken/alrum med skøn spisekrog og udgang til sydvendt terrasse og have, samt opgang til 1. salen.

1. sal med loft til kip indeholder: Rummeligt soveværelse, godt badeværelse med bruseniche, garderoberum, skøn og lys stue med separat plads til legerum el. kontor/skrivebord og med udgang til sydvendt altan med flot udsigt til Lundby Bakker og den skønne natur og med et rigtig fint lysindfald.

Endvidere god carport med integreret udhus samt egen parkeringsplads lige ved døren. Endvidere en overkommelig og hyggelig have med terrasse, og en hyggelig krog i ugenerte omgivelser. Endvidere brugsret til fælles grønne områder og fælleshus.

En velfungerende og god andelsboligforening.

Kom og oplev en spændende andelsbolig!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513!


Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads mv.. Beliggenheden i nærheden af Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane med mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne.