Gudumvej 28, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE!

Huset er i 1½ plan og består af 117 kvm. boligareal med udnyttet 1. sal på 32 kvm. samt god stor kælder på 63 kvm. med mange disp. rum

Huset er løbende renoveret med bl.a. nyere vinduer, døre og køkken samt nyt tag på garage og udhus. Stor gårdsplads og dejlig træterrasse samt stor have foran ejendommen.

Stuehus er indrettet med: entré, gang, soveværelse med skabe, hyggelig, lys og dejlig opholdsstue med nyafhøvlede trægulve samt brændeovn, flot, lyst og nyere køkken, pænt badeværelse med bruseniché samt skabsarrangement med vask og skabe. 1. sal: 2 gode værelser med trægulve. God kælder på 63 kvm. med gode disponible rum. Særdeles god garage/værksted på 108 kvm. med bl.a. (autolift, generator, dog excl. med mulighed for tilkøb mv.)

Dejlig ugeneret have og stor gårdsplads.

En attraktiv ejendom med masser af muligheder og perfekt bolig for eks. eks. fritidsmekanikeren, veteranbil entusiasten, vognmanden, håndværkeren mv. som ønsker god plads.

Skal opleves!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513!


Vaarst er en hyggelig lille landsby hvor der bor ca. 420 mennesker. og ca. 19 km sydøst fra Aalborg. ca. 10 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der er indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og Vaarst-Fjellerad folkeskole til og med 6. klasse.
Vaarst er med sin beliggendhed sydøst for Aalborg et attraktiv sted for dem der vil bo i en lille aktiv landsby og stadig have storbyens muligheder indenfor rækkevidde. Med timedrift af bybusser lige ved døren og kun ca 10 min. til universitets området er Vaarst godt beliggende og kan samtidigt byde på landlivets muligheder med store udfoldelsesmuligheder. Drømmer du om plads til hest eller blot en stor have kan drømmene indfries i Vaarst til overkommelige penge.
Vaarst byder på masser af aktivitetsmuligheder og er en af de landsbyer med størst foreningsliv. Borgerforeningen og Vaarst samråd er omdrejningspunkt for at koordinere og igangsætte aktiviteter og arrangementer. se flere informationer på www.vaarst.dk. Aalborg kommune har anlagt cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby.