Vaarst Engvej 21, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE!

Flot, præsentabel og idyllisk landsbyhus "Feddet" med fantastisk beliggenhed og med flot udsigt over Lindenborg Ådal samt Østhimmerland. Her kan man tale om en attraktiv beliggende ejendom med masser af plads og med højt til himlen og med fred og ro samt idyl. Ejendommen er løbende totalrenoveret med bl.a. tag, vinduer, døre, køkken og badeværelse.

Huset er i 1½ plan og består af 92 kvm. boligareal med udnyttet 1. sal på 31 kvm. Ved siden af hus er der tilhørende bygning som indeholder stort bryggers/fyrrum, god garage samt carport.

Bygninger fremstår pudsede. Der er lagt rødt tegltag på hele ejendommen samt vinduer og døre er udskiftet. Stor gårdsplads og dejlig ugeneret have beliggende omkring ejendommen.

Stuehus er indrettet med: entré, hyggelig, lys og dejlig opholdsstue med trægulve og tæpper, flot, lyst og nyere køkken, Dejlig og lyst badeværelse med bruseniché samt skabsarrangement med vask og skabe. 1. sal: Dejlig stue med synlige bjælker, 2 gode værelser med flot udsigt.

Dejlig ugeneret have og stor gårdsplads.

En flot og attraktiv ejendom med masser af muligheder og perfekt bolig for eks. naturelskeren, håndværkeren, mekanikeren samt til gårdbutik, erhverv mv. som ønsker god plads og med højt til himlen.

Skal absolut opleves!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513!

Vaarst er en hyggelig lille landsby hvor der bor ca. 420 mennesker. og ca. 19 km sydøst fra Aalborg. ca. 10 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Der er indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og Vaarst-Fjellerad folkeskole til og med 6. klasse.
Vaarst er med sin beliggendhed sydøst for Aalborg et attraktiv sted for dem der vil bo i en lille aktiv landsby og stadig have storbyens muligheder indenfor rækkevidde. Med timedrift af bybusser lige ved døren og kun ca 10 min. til universitets området er Vaarst godt beliggende og kan samtidigt byde på landlivets muligheder med store udfoldelsesmuligheder. Drømmer du om plads til hest eller blot en stor have kan drømmene indfries i Vaarst til overkommelige penge.
Vaarst byder på masser af aktivitetsmuligheder og er en af de landsbyer med størst foreningsliv. Borgerforeningen og Vaarst samråd er omdrejningspunkt for at koordinere og igangsætte aktiviteter og arrangementer. se flere informationer på www.vaarst.dk. Aalborg kommune har anlagt cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby.