Nyvej 1, 9293 Kongerslev

SOLGT - LIGNENDE VILLA SØGES TIL KØBERE!

Flot, præsentabel og moderniseret villa med stor garage beliggende i centrum af Kongerslev tæt ved skole, børnehave, idrætsfaciliteter, indkøb mv.Villa er løbende renoveret og fremstår som indflytningsklar villa. Villaen er beliggende i centrum af Kongerslev tæt ved alle byens faciliteteter eks. skole, børnehave, idrætsfaciliteter, indkøb, natur, strand mv. Villa består af 1½ plan med god kælder (udarbejdet fugtrapport på kælder) og med boligareal på 96 kvm. fordelt med 54 kvm. i stueplan og 31 kvm. på 1. sal og med 54 kvm. god kælder. Kælder med egen indgang og gang med trappe til stueplan, 2 gode disponible rum samt bryggers, badeværelse med bruseniché samt toilet. Stueplan indrettet med hall/entré med trappeopgang til 1.sal, lækkert og lyst badeværelse med bruseniché og med 2 terrazzo vaske samt lyst inventar, flot og nyere køkken lyst inventar, dejlig og lys stue med flotte trægulve og med udgang til dejlig lukket terrasse mod syd.1. sal indrettet med soveværelse med skabsvæg med skydelåger, godt børneværelse med skabe.

Endvidere stor, dejlig lukket og ugenert have med dejlig terrasse med flot buet halvmur, stor garage på 48 kvm. med loftrum til eks. (håndværker / gør-det-selvmanden), flisebelagt indkørsel.

En spændende, præsentabel og flot villa med masser af muligheder for førstegangskøberen!, og kun 12 min. kørsel til det nye Supersygehus, og der er planlagt nyt fibernet fra Bredbånd Nord fra omkring august 2016.


Kongerslev er en by i Himmerland med ca. 1.400 indbyggere. og ligger 25 km sydøst for Aalborg og 15 km sydøst for Aalborg Universitet og nye planlagte Aalborg Universitetshospital. Til Hadsund og Mariager Fjord mod syd er afstanden 23 km. Der er en god folkeskole til og med 9. klasse og et aktivt foreningsliv og idrætsklub i byen samt dagligvare/butikker samt erhvervsvirksomheder. Kongerslev Naturpark (ved skolen) er et grønt område i byen, her er løbe- og mountainbikerute samt bålhytter og shelters. Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker. Hvert år i august måned afholdes Kongerslev Heste- og Kræmmermarked. Syd for byen ligger Kongerslev Hede der er et attraktiv natur- og bakkeområde på 17 hektarer med seks gravhøje placeret rundt omkring i landskabet, og yndet udflugtmål.. 5 kilometer øst for byen strækker Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat med besøgscentret Lille Vildmosecentret, Mulbjergene & med masser af flot natur & rigt dyreliv for naturelskere. Kun 10-15 minutter til offentlig strand & Kattegat ved Dokkedal & Ø. Hurup.