Kærhavegårdvej 25, 9270 Klarup

SOLGT PÅ 1 MÅNED - LIGNENDE SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes yderst velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus fra 2007 til salg. Andelsrækkehuset er på 101 kvm. med hyggelig vestvendt flisebelagt terrasse og dejlig sydøstvendt ugenert terrasse på modsatte side. Derudover stor garage med elport samt redskabsrum. Boligen er beliggende i nyt boligområde centralt i Klarup i rolige og naturlige omgivelser og i kort afstand til eksempelvis idrætsanlæg, skole, institutioner, bus, indkøb samt stisystemer. mv.

Andelsbolig indeholder: stor entré med flotte klinkegulve og fra entré er der en lem til loftsrummet, som kan benyttes til opbevaring samt skydedør ind til stue og køkken, godt børneværelse / kontor med 2 indbyggede skabe samt teknikskab, stort og lyst soveværelse med 3 indbyggede skabe og udgang til dejlig vestvendt terrasse, lyst og dejligt badeværelse med bruseniché med glasdør og flot terrazzohåndvask nedfældet i skabsarrangement samt vaskesøjle, Skønt åbent og lyst HTH køkken i åben forbindelse med stuen, stor og dejlig lys opholdsstue med dejligt lysindfald og med plads til spisebord og med udgang til terrasse, Klinkegulve i entré, og badeværelse og flotte hvidolierede askeparketgulve i resten af huset. Der er gulvvarme overalt, ludbehandlede trælofter samt flotte lyse vægge.

Endvidere en nemme, overkommelige og hyggelige / terrasser i ugenerte omgivelser. Endvidere brugsret til fælles grønne områder.

En velfungerende og god ejerforening med folk i alle aldre.

En spændende og indflytningsklar andelsbolig som absolut skal opleves!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513!


Klarup er en attrativ by og satellitby til Aalborg med ca. 4.413 indbyggere og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Klarup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, Aalborg Universitet, NOVI og Gigantium mv. Der foreligger spændende udviklingsplaner for hele Klarupområdet med projekt "City in Between"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.