Knasten 120, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsrækkehus er moderniseret i 2011 med bl.a. nyt køkken, badeværelse og bryggers samt nye trægulve i køkken/stue. Andel har god indretning og boligerne er med nyere tag fra 2008/2009 samt nye gavlbeklædninger og andel ligger som nr. 2 i rødstenskædehus med 3 andele.

Andelsbolig er på 77 kvm. boligareal i 2 plan indeholdende: lys entré med nyt klinkegulv, flot og nyt badeværelse med lyst skabsarrangement med vask, bruseniché og gulvvarme, nyt og lyst bryggers med bord og skabsplads samt vaskesøjle og med udgang til dejlig sydøstvendt terrasse, Flot, lyst og nyt køkken i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med stort karnap vinduesparti, der giver et dejligt lysindfald i stuen. Adgang fra stuen til dejlig lukket flisebelagt terrasse mod vest. 1. sal er der soveværelse og børneværelse med skabe samt mindre repros. Endvidere mindre redskabsskur og der er parkeringspladser tæt ved andelsboligen.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!

Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dk

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads, petanquebane samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.