Knasten 92, 9260 Gistrup

NYT REKORDSALG PÅ KUN 7 DAGE - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsrækkehus med super beliggenhed tæt ved Lundby Krat og Ørnehøj golfbane

Andelsrækkehus er velholdt og med god indretning og med nyere tag fra 2008/2009 samt nye gavlbeklædninger og andel ligger som nr. 2 i rødstenskædehus med 3 andele.

Andelsbolig er på 88 kvm. boligareal i 2 plan indeholdende: lys entré, flot lyst badeværelse med hvide klinker på gulv og med gulvvarme, flot lyst skabsarrangement med vask samt bruseniché i hjørnet, bryggers med bord og vask samt masser af skabs- og hyldeplads og med vaskemaskine og tørretumbler, fra bryggers er der udgang til dejlig sydøstvendt terrasse og til parkeringsplads, nyt og flot Ikea køkken med hvide låger og egetræbordplade fra 2012 i åben forbindelse til stuen, Hyggelig og lys stue med dejligt lysindfald fra vinduesparti og med flotte trægulve. Adgang fra stuen til dejlig lukket terrasse og have mod vest. 1. sal er der 3 gode værelser med trægulve og skabe, mindre depotrum, repros. Endvidere mindre redskabsskur og der er parkeringspladser lige ved andelsboligen.

Fra Knasten er der sikker vej til skole og idrætshal ad stier og stilleveje. Busstoppested i 3 min. afstand med afgang til Aalborg hver halve time i dagtimerne.

En spændende andelsbolig med mange muligheder og særdeles attraktiv beliggenhed!
Se mere om andelsboligforeningen på www.bogeknasten.dkGistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Krat og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads, grill- og bålplads samt fodboldbane. Beliggenheden med Lundby Krat og Ørnehøj golfbane som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.