Skomagerbakken 82, Gunderup, 9260 Gistrup

SOLGT! - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Kom med til Gunderup udenfor Gistrup, hvor du blandt vide marker i en lysning, omkranset af træer på Skomagerbakken finder denne skønne ejendom. Boligen står i gule mursten med mørkt tag. Her sænker freden sig og familien har sit helt eget fristed med plads til, at børnene kan boltre sig og forældrene nyde privaten. Rammerne omkring ejendommen er udført med stor omhu, og du får masser af plads til hygge på den flisebelagte terrasse eller havefester på de grønne plæner omkring huset. Flere bede er plantet i veltrimmede stengærde, der giver området sin varme. Men ejendommen har endnu mere at byde på.

Boligen byder nemlig på flere tilbygninger, hvoraf du bl.a. får en dobbelt, muret garage og en stor ekstra bygning med mange muligheder, der udfordrer den kreative sjæl. Træd indenfor i villaen, og få bl.a. to etager med mange dejlige værelser, stue, køkken og badeværelse samt et separat toilet, en dejlig udestue og tilmed et disponibelt rum i kælderen. Stuen er med trægulve og lofterne står i lyst træ overalt. I den rummelige udestue kan familien samles om brændeovnen og gennem de store vinduespartier nyde den flotte udsigt over naturen. Ældre badeværelse er med brusniché og holdt i lyst med træelementer. Det største af køkkenerne er et ældre køkken med træfarvede elementer, og det andet ældre køkken i udhus er holdt i hvidt inventar.
Tilbygningen til huset giver mulighed for nye ideer og begrænsningerne ligger hen til fantasien. Her er der højt til loftet både fysisk og hvad angår løsningerne, denne bygning kan udfolde. Så spring ud i det, du altid har drømt om og få de perfekte rammer med denne bolig. Den gennemgående følelse af plads og frihed fylder ejendommen og kalder på en familie, der nyder de yndige detaljer og kreativitet, som denne bolig fremkalder. Her kan drømmen om landidyl blive til virkelighed.


Gunderup er en landsby i Himmerland med ca. 123 indbyggere. Gunderup er beliggende 2 km nord for Fjellerad, ca. 2 km til Vaarst, 8 km syd for Gistrup og 17 km syd for Aalborg. ca. 9 km til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Gunderup Kirke er beliggende højt i landskabet og et markant identifikationspunkt og landemærke for hele egnen. Landsbyen ligger ved Hadsund Landevej. Det betyder at Gunderup, i modsætning til andre landsbyer af lignende størrelse, har en dagligvarebutik i form af en tankstation. Der er også indkøbsmuligheder hos den lokale købmand i Fjellerad, og skole i Fjellerad (Vaarst-Fjellerad) folkeskole til og med 6. klasse. Aalborg kommune har anlagt en cykelsti på strækning af Hadsund Landevej mellem Gistrup og Lundby.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513