Roden 90, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 4 MÅNEDER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Andelsrækkehuset er på 116 kvm. med loft til kip på 1. salen. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig have med flot udsigt til det skønne Lundby Bakker. Her kommer der et fantastisk lysindfald ind i boligen. Derudover tilhørende carport og egen parkeringsplads lige ved døren. Andelen er centralt beliggende i Gistrup i rolig omgivelser og i kort afstand til eksempelvis sportsplads, skole, børnehave, indkøb, bustrp. mv.

Andelsbolig indeholder: Entre og fordelingsgang ind til godt børneværelse med skabe, flot bryggers med bord og håndvask, vaskemaskine samt skabe, lyst gæstetoilet. Derudover dejligt køkken/alrum med skøn spiseplads og udgang til sydvendt terrasse og have, samt trappeopgang til 1. salen. .

1. sal med loft til kip indeholder: Rummeligt soveværelse med skabe, og tilhørende walkin garderobe rum, dejligt og lyst badeværelse med bruseniche og skabe, skøn og lys stue med udgang til sydvendt altan med flot udsigt til Lundby Bakker, og den skønne natur. og med et rigtig fint lysindfald.

God carport med integreret udhus, samt egen parkeringsplads lige ved døren. Dejlig og hyggelig terrasse. Endvidere brugsret til fælles grønne områder, legeplads og fælleshus, parkeringspladser.

En velfungerende og god andelsboligforening med godøkonomi. En spændende og særdeles velholdt andelsbolig!

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AAU, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads mv.. Beliggenheden i nærheden af Lundby Bakker og Ørnehøj golfbane med mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne.