Kvisten 80, 9260 Gistrup

SOLGT - LIGNENDE HUS SØGES TIL KØBERE!

Flot og attraktiv villa med super beliggenhed i et af de mest attraktive kvarterer i Gistrup og med flotteste udsigt over naturen. Her kan man tale om 3 x beliggenhed. Bl.a. tæt ved golfbanen og Lundby Krat.

Med en super placering på blind vej på vel nok Gistrups bedste beliggenhed i yderst attraktivt og roligt kvarter udbydes denne kvalitets villa nu til salg. Ejendommen er fuldmuret og bl.a. med nyere lavenergivinduer.

Ejendommen er på 158 kvm bolig. Derudover er der en indbygget udestue på 20 kvm. samt stor dobbelt garage på 42 kvm. og beliggende på stor, dejlig og grund på 1019 kvm. med dejlig have og ugenert lukket terrasse. En villa med masser af muligheder med bl.a. tilbygning mv.

Ejendommen er indrettet med: entré med klinker, pænt gæstetoilet, dejlig og lys opholdsstue med trægulve og pejs, stort og dejligt HTH køkken/alrum med egetræslåger, og med udgang til terrasse, fordelingsgang med tæpper, 3 gode børneværelser med skabe, og fra det ene børneværelse er der udgang til udestue på 20 kvm., stort soveværelse med skabsvæg, dejligt stort badeværelse med brucheniché, hvide klinker og gulvvarme, stort bryggers/baggang med vaskearrangement, skabe og bord. Stor dobbelt garage på 42 kvm. Dejlig lukket og ugenert terrasse samt have med drivhus, flisebelægning omkring huset. Fra villaens have er der skøn udsigt ud over naturen.

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter og Ørnehøj Golfbane. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Krat . Beliggenheden ved Lundby Krat som nærmeste naboer giver en dejlig udsigt og mange aktivitetsmuligheder (gåture, cykelture, løbeture) for børn og voksne.

Kom og oplev en spændende villa med særdeles attraktiv beliggenhed og en villa med masser af muligheder for dem som sætter pris på skøn og super beliggenhed samt børnefamilien som ønsker god plads.