Egensevej 189, 9280 Storvorde

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Ejendom består af fritliggende flot stuehus med 143 kvm. boligareal heraf udnyttet 1. sal på 52 kvm. Herudover 112 kvm. staldbygning, ladebygning på 136 kvm. I staldbygning er der 3 hestebokse, fyrrum, afløb, vand, el mv. Endvidere 2 mindre udhusbygninger.

Bygninger fremstår hvidkalkede og stuehus er hulmursisoleret, rødt tegltagsten, Stort jordtilliggende jordstykke på 2 ha. beliggende omkring ejendommen med bl.a. hestefolde, og mulighed for at tilkøbe op til 9,3 ha og jorden er pt. udlejet. Der er indlagt fibernet med højhastigheds internetforbindelse og TV.

Stuehus er indrettet med: Stueplan: entré, baggang/bryggers, pænt og lyst køkken/alrum og fra køkken er der trappe til 1. sal, hyggelig spisestue med franske døre, dejlig opholdsstue med lys karnap og udgang til terrasse og have, stort og lyst badeværelse med bruseniché. 1. sal: lyst badeværelse med bruseniché og badekar, stort soveværelse med flot udsigt ned til Limfjorden og skabe, 3 gode børneværelser, heraf 2 med skabe, fordelingsgang med skabe og indgang til skunk.

Dejlig ugeneret, stor og parklignede have med masser af frugttræer.

En flot og attraktiv ejendom med masser af muligheder og skal absolut opleves!

Kun 10 minutter til AAU og det nye Aalborg Universitetshospital.

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513


Ejendommen er beliggende kun 3 km fra Storvorde og ca. 16 km fra Aalborg. ca. 5 - 10 min. kørsel til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Storvorde er en attraktiv satellitby til Aalborg i det østlige Himmerland med ca. 3.282 indbyggere. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker. Ud over folkeskole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Storvorde på mange sports- og fritidsaktiviteter, Bl.a. lægges stor vægt på sport og motion i byen, hvor der fx er anlagt BMX-bane, udendørstennisbaner, idrætsanlæg med flere fodboldbaner. I Båndbyhallen (idrætshal) er der ofte arrangementer som håndbold, indendørsfodbold samt badminton.