Roden 60, 9260 Gistrup

SOLGT PÅ 2½ MÅNEDER - LIGNENDE BOLIG SØGES TIL KØBERE!

Nu udbydes yderst velholdt, lys og indflytningsklar andelsrækkehus fra 2003 til salg. Andelsrækkehuset er på 88 kvm. Stort vinduesparti mod syd med hyggelig have og overdækket terrasse med flot udsigt til det skønne Lundby Krat. Derudover tilhørende carport og egen parkeringsplads lige ved døren. Andelen er centralt beliggende i Gistrup i rolige omgivelser og i kort afstand til eksempelvis idrætsanlæg, skole, institutioner, indkøb mv.

Andelsbolig indeholder: stor entré, stort og lyst soveværelse med skabe og udgang til dejlig overdækket terasse, stor og dejlig lys opholdsstue med dejligt lysindfald og med plads til spisebord og med udgang til overdækket terasse, have, dejligt værelse, Derudover godt køkken med skydedør,
stort og lyst badeværelse med bruseniché.

Endvidere god carport med integreret udhus, samt egen parkeringsplads lige ved døren. Endvidere en overkommelig og hyggelig have med overdækket terrasse i ugenerte omgivelser. Endvidere brugsret til fælles grønne områder og fælleshus.

En velfungerende og god ejerforening.

En spændende og indflytningsklar andelsbolig!

Gistrup er en attrativ by og forstad til Aalborg og ud over skole, DUS-ordning og daginstitutioner byder Gistrup på mange sports- og fritidsaktiviteter. Endvidere er der et godt udbud af dagligvarebutikker og kun 10-15 min. til Aalborg Centrum og med kort afstand til det nye planlagte Aalborg Universitetshospital, AUC, NOVI og Gigantium mv. Her har man tæt adgang til den flotte natur i Lundby Krat og Ørnehøj golfbane. Der er et grønt rekreativt område med bl.a. legeplads mv.. Beliggenheden i nærheden af Lundby Krat og Ørnehøj golfbane med mange aktivitetsmuligheder for børn og voksne.