Randbyvej 38, Lillevorde, 9280 Storvorde

SOLGT - LIGNENDE EJENDOM SØGES TIL KØBERE!

Dejlig nedlagt landejendom med ca. 0,6 Ha. jordtilliggende og med dejlig beliggenhed og flot udsigt. En ejendom med masser af plads og muligheder for hestehold eller håndværker / erhverv / gårdbutik mv. Ejendom er beliggende mellem Lillevorde og Romdrup med kort afstand til Hadsundvej og kun 5 minutter kørsel til Aalborg Universitet og det nye Aalborg Universitetshospital.

Ejendom består af fritliggende stuehus med 209 kvm. boligareal heraf udnyttet 1. sal på 94 kvm. Herudover god staldbygning med 2 rum på 145 kvm. hvor der er installeret nyt pillefyr.

Bygninger fremstår hvidkalkede og stuehus i røde sten og med eternittag, jordtilliggende jordstykke på ca. 0,6 ha. beliggende omkring ejendommen med bl.a. dejlig have og stor gårdsplads,
og evt. mulighed for at leje / tilkøbe mere jord.

Stuehus er indrettet med: Stueplan: entré, bryggers/baggang, lyst gæstetoilet, pænt og lyst køkken/alrum og fra baggang er der trappe til 1. sal, hyggelig spisestue og dejlig opholdsstue med brændeovn og udgang til dejlig overdækket terrasse og have.
1. sal: lyst badeværelse med bruseniché, stort soveværelse med udgang til dejlig stor overdækket veranda med flot udsigt over naturen, 2 gode børneværelser, heraf 2 med skabe, repros, gang.

Dejlig, stor og parklignede have med hegn omkring.

Kun 5 minutters kørsel til Aalborg Universitet og det nye Aalborg Universitetshospital.

En spændende ejendom med attraktiv beliggenhed og med masser af muligheder eks. hestehold eller håndværker / erhverv / gårdbutik mv og skal absolut opleves!

Ring for fremvisning på tlf. 6115 1513