Kystvej 206, Dokkedal, 9280 Storvorde

Grunde beliggende på Kystvej i Dokkedal udbydes nu til salg!

Grunde beliggende på Kystvej i Dokkedal udbydes nu til salg og grund er på 2855 kvm. og ligger i roligt, naturskønt og ugenert naturområde, således man har mulighed for at have sit eget fristed med fred og ro i det skønne område tæt på offentlig strand, Mulbjergene og Nationalpark.

Grunden er beliggende i landzone, og mulighed for at købe 2 nærliggende grunde på 2063 kvm. og 1329 kvm. Det er ikke muligt at bebygge grundene, og grundene sælges som naturgrunde.


Ring og forhør nærmere hos mægler på tlf. 6115 1513!


Dokkedal er en mindre landsby med ca. 138 indbyggere. Dokkedal er beliggende mellem Kattegat og Lille Vildmose og ligger 7 km syd for Egense, 10 km fra Øster Hurup, 31 km sydøst for Aalborg. Byen er beliggende i stærkt kuperet terræn omgivet af adskillige bakker.

Dokkedal er beliggende helt ud til Kattegat. I byens nordlige udkant ligger Mulbjerg Kro. Mulbjergene er et utroligt naturfænomen, og udsigten mod land og vand er fantastisk fra "bjergenes" top. Midt i landsbyen ligger Remisen, hvor de gamle håndværk og maskinel knyttet til tidligere tiders mosebrug i Lille Vildmose holdes i hævd. I landsbyens vestlige del findes sportsplads med "medborgerhus". Fire kilometer vest for Dokkedal ligger Lille Vildmosecentret, hvor Danmarks største Højmose, den 55 km2 store Lille Vildmose sig langs Kattegat med bl.a. besøgscentret Lille Vildmosecentret med masser af flot natur og rigt dyreliv for naturelskere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.